Wij maken onder andere websites op basis van WordPress. Dat is niet voor niets! Met dit zeer gebruiksvriendelijke en complete beheersysteem wordt het beheren van een website eenvoudig! Zonder dat u kennis van programmeren heeft, hebt u de touwtjes in handen. Bijkomend voordeel is dat onze WordPress-specialisten de vrijheid hebben om uw nieuwe WordPress website exact volgens uw wensen te ontwikkelen. Dit alles tegen een scherp tarief.

Wat is WordPress eigenlijk?
WordPress is een CMS-systeem voor het beheer van uw website. Het is een open source systeem. Iedereen met een internetverbinding kan aan dit systeem bijdragen. Dat betekent dat de gebruikers zelf het systeem elke dag nóg beter maken.

Wie maken gebruik van WordPress?
Van multinational tot de bakker om de hoek. De groep fans van WordPress groeit als kool! Vele nationale en internationale merken en instellingen, zowel groot als klein, maken gebruik van WordPress.

Wat kost WordPress?
WordPress als CMS-systeem is gratis te downloaden. Dit geldt ook voor vele plug-ins, templates en widgets. Voor uitgebreidere, goed beveiligde uitbreidingen moet u echter betalen.

WordPress websites worden ingezet voor shopping, nieuws, blogs en meer.